Velký hmyzí večer

Velký hmyzí večer 8. 10. 2017

Zločinec se vrací na místo zločinu. Aspoň tak zní rčení. Proto i my, žáci SGV s doprovodem, jsme opět zavítali na Velký hmyzí večer pořádaný Klubem cestovatelů Brno. Dnešním průvodcem byl šéfkuchař Milan Václavík. Základní menu patřilo mezi standard. Mouční červi, cvrčci na másle, larvy zophobas s česnekem a chilli, sarančata a švábi.  Každý chod byl doplněn informacemi o tom proč vůbec jíst hmyz, jak ho jíst a kde jej získat. Ale i přes tohle všechno, co bylo dříve, byl tento večer něčím jiný. A čím? Štírem a pavoukem. Někteří z nás si přiobjednali štíra a pavouka. Jak se s tímto nezvyklým chodem vypořádali, uvidíte v galerii. Takže všem příjemné podívání a hlavně dobrou chuť!

Fotografie

Přihláška ke stažení